R.U.B.R.I.K

Första advent... Inte klokt vad tiden går fort! Det här har varit den kortaste hösten i hela mitt liv! Vi måste ha hoppat över en månad eller nått, det här stämmer inte! Har i alla fall bakat pepparkakor med familjen min, klätt om mina stolar och mest myst. Skulle vilja lägga mig och titta på en film men jag har en massa att göra. Får försöka göra det snabbt helt enkelt! (det här var ju oerhört viktigt och intressant för er att veta, verkligen!)
...
God första advent!

My cutie


All I Wanted



I ÖVERMORGON!!!

Bright eyes - First day of my life

Riktigt söt sång och video!


Babbel och julstämning!

Vaknade jättetidigt och har legat och tittat på Vänner sen dess. Idag ska det städas som bara den, är fruktansvärt stökigt i rummet mitt. Julmusik spelas i bakgrunden, längtar som bara den! Är första advent imorn också!!


Såhär ser granen ofta ut om man har två yngre bröder!

Danderyds gymnasium

Var på öppet hus på Danderyds gymnasium idag. Herregud vad stort det kändes mot lilla Söderfjärdsskolan i lilla Vaxholm! Känner ganska starkt att NV/Estet skulle passa mig utmärkt. Känns skönt att veta att jag har ett alternativ som fungerar bra! Sen att jag tycker att själva byggnaden är hemsk är ju en annan sak. Den är ju så sliten och allt!! Men men, bara man trivs så!

Ska nu titta på ett avsnitt av Vänner innan jag ska sova! Perfekt avslut på en rätt bra dag faktiskt!

5 DAGAR KVAR!!


Paramore! <3

Wohoo



Behöver jag säga att jag var uttråkad?

Paramooooooore!!

OM EN VECKA SMÄLLER DET!!!


Let me sign

Dricker julmust och lyssnar på denna underbara röst. Är så varmt i mitt rum att jag inte kan sova, så det finns ingen anledning att försöka! Kan därför dricka hur mycket julmust jag vill utan att behöva tänka på att jag aldrig kommer kunna somna sen! Perfectamente!


23.23

Jag har fastnat på en sån här dum grej, att man får önska sig något när klockan är 02.02, 12.12, 15,15, ja ni förstår, på alla sånna.

Men grejen är att jag aldrig kommer på vad jag ska önska mig!!

Muse!!

Saknar det något otroligt!


Guess what!?

Idag har jag gjort två saker som jag inte trodde att jag någonsin skulle göra!

  1. Varit i skolan!! (på en SÖNDAG!!!!!!)
  2. Klippt lugg!!!!

Fredag och lördag

Herre jisses!!

Den här veckan har ju inte varit liiite stressig och jobbig! Jag som trodde att den skulle bli så lugn!

I fredags tog jag svininfluensesprutan. Skrev direkt efter det matteprov, gick väl rätt bra. Sedan satt jag och resten av parisgruppen i 4 timmar och försökte boka flygbiljetter till vår resa till paris i vår. Ryanair förtjänar inte någon annan plats än helvetet!! Inte ens det förtjänar dem! Jag tänker aaaaldrig i heela mitt liv boka biljetter där igen! Fy fan vad det krånglade!!

Efter det fick jag skjuts hem, var hemma i 3 minuter och blev sedan skjutsad direkt till bussen. Jag, Emma, Emma och Victoria och tittade på New moon. Åååååååh, säger jag bara! Härlig värre!

När jag kom hem mådde jag PISS! Låg och frös som aldrig förr, hade hög feber, så ont i armen att jag knappt visste vart jag skulle ta vägen och mådde illa! Låg typ och grät hela kvällen, HEMSKT! Sov 11 timmar i sträck och när jag vaknade hade de andra redan åkt till gymnasiemässan. Jag kände inte riktigt för att ta bussen, vilket tar över 1 timme, gå runt där med mig själv för att sedan åka 1 timme buss hem igen. Så jag hoppade över det.

zzZzzZZzzZz...

Är så trött att jag inte ens orkar skriva...

Vilket meningslöst inlägg!

Today's gonna be a good good daaay!

Goooood moooooorgon!!!

Jag har bestämt att den här dagen är jättebra! Vi har bara profil och projekt, inget mer! Ingen jobbig läxa eller något till idag! WONDERFINT, GREAT and FANTASTIC!! Efter projektet har Sten "movietime", så då ska jag stanna kvar och kolla på film. Direkt efter det ska jag iväg och öva inför luciatåget jag ska ha med musik/kultur skolan! Sedan är det förmodligen hem direkt och plugga till matteprovet jag har i morgon, eller åka på dans om jag hinner och orkar.

En dag fullspäckad med en massa roliga saker! Och jag är på toppenhumör!

Always look on the bright siiiiiide of liiiiife!! *vissel vissel*

Bilden “http://1.bp.blogspot.com/_j8sbOGaTWhQ/SfGr_As9VeI/AAAAAAAAA9E/d7W-pglnb6o/s400/glad_1178922934_6873657.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.

(sedan att jag missat bussen och är sen är ju en annan sak.... Hehe...)

Paramore!

BARA 12 DAGAR KVAR!!! AAAH!!! *dör av lycka*


!!

TVÅ DAGAR KVAR!!

http://joeyc.files.wordpress.com/2009/04/new_moon_poster_edwardjpg.jpeg

Öhhmmm... Rubrik?

"Godmorgon!" var det nära att jag skrev. Är så trött att det känns som en av alla hemska mornar när man tvingar sig upp till ännu en dag som man vet kommer bli hur jobbig som helst! Men den här dagen har faktiskt varit ganska bra! För första gången denna termin känns det som att jag har läget något under kontroll. De som vet hur mycket jag missat och har att göra sitter förmodligen och antingen skrattar eller undrar hur fan jag kan vara så idiotisk och tycka det?

Joo, mina kära vänner! För FÖRSTA gången den här terminen har jag koll på exakt vad jag behöver göra, och det mesta har jag faktiskt gjort eller pluggat på! Känner mig DUKTIG!!

Nu ska jag sluta tråka ut er, det här var inget vidare roligt inlägg! MEN, min blogg min skit! Muhahahahah!

I'm off to school!


Time is running out



You're something beautiful
A contradiction
I wanna play the game
I want the friction

I wanted freedom
Bound and restricted
I tried to give you up
But I'm addicted

Tjingeling!

Det blev Chili con quorn (är ju trots allt vegetarian) till middag. Säger bara en sak: ni vill inte komma hit, hela familjen kommer prutta som bara den! Inte riktigt den rätta rätten att servera första gången pojkvännen är här, det är ett som är säkert! Det tänker jag aldrig låta mina föräldrar göra, trots att pappa mycket väl skulle kunna göra något sånt, bara för att retas!

Nu ska jag sätta mig och plugga massa matte, engelska och spanska! Woohooo!

Hoppas det funkar!

Nu har jag gjort ett vad med mig själv. Om jag är duktig och räknar matte i en timme, så att jag kanske har något av en chans att klara provet på fredag, så ska jag få se ett av de Desperate Housewivesavsnitten som jag inte sett än. Är jag ännu duktigare och sedan, efter det första avsnittet, gör engelskan så ska jag få se nästa också!

Hoppas bara att jag inte kommer på att jag lika gärna kan se på det andra avsnittet direkt, och göra engelskan sen, för då kommer den aldrig bli gjord! Men, det man inte vet om kan man inte göra! Så jag vet iiiiingenting!

[läxor.bmp]

Vadå inte leka med maten?



OMG! It's a miracle! Now we can walk through the pyttipanna! Thank you God, thaank you!!! God bless you!

Utanför dörren

3daa097ecb68d1ea1bf3f72a36746b4d.png

 

 

Var ikväll utanför dörren för första gången på hela veckan!! And it felt good! Jag och Victoria tog en promenad för att börja få tillbaka den kondition jag icke hade innan jag var sjuk. Vi hamnade i hennes gamla hus som hon flyttade ur igår. Kändes jättekonstigt när det var helt tomt!! Sedan gick vi till hennes nya röriga hus och åt bullar, drack te och spelade pingis. Jag vann!

 


Det är dags för lööördagsmyyyyyys!

Efter en dag full med meningslösheter ska jag nu kolla på film med ena lillebrodern och mamma - Pirates of the Caribbean 3 har önskats av brorn så den får det bli!

Pancakes!

Det faktum att jag tänker på Summer's kanin som hette Pancakes i tv-serien OC först, och faktiskt inte pannkakor, när jag hör ordet i rubriken är kanske ett tecken på att jag lever mig in i seriernas värld liiite för mycket? Hehe...


Mycket fint dekorerat om jag får säga det själv! Det var dock inte så gott med all sylt,
men ska den vara fin får man lida pin!



Whoopsi Daisy

Insåg nyss att klockan är rätt mycket. Har suttit och läst gamla inlägg hos Egoina i brist på annat att hitta på, det fungerar alltid! Tänk vad tiden går fort när man har kul.

Men kuul!

Tittar på Mary Poppins med lillasyster. Älskar den filmen, den är så söt!



Är fortfarande ganska dålig, får inte gå på gymnasiemässan i morgon! Det vill jag verkligen göra, hatar den här influensan! Den suger! Så i morgon när alla andra 94:or går runt och samlar på sig broschyrer och blir förvirrade kommer jag sitta hemma och ha tråkigt, precis som jag gjort hela veckan! KUUL!

I just can't get enough!

But who can?


Vill. Ha. Mat. NU!!

Det här är första gången på hela den här veckan som jag faktiskt är hungrig. Det kommer bli första gången (om man räknar bort lunchen i måndags) som jag äter ett mål mat. Jag vill ha mat nuuuu!

Men strömmen går var tredje minut vilket gör att det tar en evighet för pappa att laga maten!

Ironiskt or what!?

Foo fighters - Wheels

Så jävla bra! Man kan inte annat än att älska dem!



I know what you're thinkin'
We were goin' down
I can feel the sinkin'
But then I came around

And everyone I've loved before
Flashed before my eyes
And nothin' mattered anymore
I looked into the sky

Well I wanted something better man
I wished for something new
And I wanted something beautiful
And wish for something true
Been lookin' for a reason man
Something to lose

When the wheels come down
(When the wheels come down)
When the wheels touch ground
(When the wheels touch ground)
And you feel like it's all over
There's another round for you
When the wheels come down
(When the wheels come down)

Know your head is spinnin'
Broken hearts will mend
This is our beginning
Comin to an end

Well, you wanted something better man
You wished for something new
Well, you wanted something beautiful
Wished for something true
Been lookin for a reason man
Something to lose

When the wheels come down
(When the wheels come down)
When the wheels touch ground
(When the wheels touch ground)
And you feel like it's all over
There's another round for you
When the wheels come down
(When the wheels come down)

When the wheels come down
(When the wheels come down)
When the wheels touch ground
(When the wheels touch ground)
And you feel like it's all over
There's another round for you
When the wheels come down
(When the wheels come down)




What have I done to deserve this?

Idag har inte varit någon bra dag. Febern har legat mellan 38,5 - 39,2 under hela dagen, halsen har smärtat så in i helvete och kroppen bara värker. Varför får man inte ta 10 ipren per dag, då skulle jag ju må jättebra! (förmodligen inte, men...)
Nej, ingen bra dag!

Death Cab For Cutie - The Sound Of Settling


Rolig och bra tävling

Är med i en riktigt rolig tävling hos Millah där jag tävlar om ett presentkort på 500 kr hos iPhonebutiken.se!



Skulle helt klart vara uppiggande att vinna en tävling så håll tummarna för min skull!! 

Colorblind - Counting Crows

Underbar låt!

Music and trees, my favourites!

underbara_toner


Is it the great and terrifying pig?

Jahapp! Det var ju bara för lägligt! Mådde verkligen sketa dåligt idag och till sista lektion, idrott, bröt jag ihop i en gråtattack inför idrottslärarna... Hehe, nååååågot pinsamt. Men att ha hög feber och förskräckligt ont i hela kroppen, i huvudet och i halsen tar på ens förmåga att hålla sig samman. Så nu har jag säkert åkt på grisen, 2 dagar innan vi ska vaccineras i skolan!

Isn't that typical?

Hahahah!

Är det bara jag som tycker att det här är sjukt roligt!? Skrattar varje gång den kommer i reklampauserna! Såååå klockrent!

Go Com hem!


The Kooks - Seaside

Vad är det bästa sättet att slippa plugga?

Sätta sig vid datorn förstås! Vilket jag dumt nog har gjort, trots att jag borde skriva ett författararbete om Stig Dagerman, läsa klart den andra boken av Stig Dagerman, skriva en recension om Life of Brian på engelska, skriva klart min dikt på spanska, öva till matteprovet och virka en massa mormorsrutor! Hur hade jag tänkt hinna allt det? Svaret är INGEN ANING!

Tack och herre Gud lov att man har musik, skulle aldrig klara det annars!!


Underbar låt, underbart band!

Får jag skryta lite?

Jag vet att det inte är fint att skryta och så, men jag måste ju bara få visa det här!!

Mitt första MVG+ någonsin!! Och alla rätt! Det ni!!


Seven Nation Army - The White Stripes

Herre jisses vad jag har fastnat på denna låt. Och herre jisses vad bra den är!! Kan inte få nog!!!


Hands



Hands live to caress and love.
Hands live to fight and die.
Forever living hands, forever exploring are hands.


Remarkable hands, storied hands.
Hands, hands can build.
Hands can mold, shape, and speak.
Hands can grasp for the heavens, touch it and believe.

Through the fingers thoughts explode as pen touches paper.
Tones and melodies erupt from inner emotions becoming reality.
Heart and soul become one as fingers scrawl quickly, feverishly.
Pounding blood surges through the fingers forcing the pen onward,
causing tears to fall from an eye.

Hands have saved lives and taken them just as easily.
They create the saviors of life as well as the purveyors of death.
Creating and destroying with a single move
a finger can move mountains or search the unknown heavens.

Hands live to caress and love.
Hands live to fight and die.
Forever living hands, forever exploring are hands.

- Bruce Alan Humphrey

Skola+lördag=baaad idea!

Belive it or not, men jag har faktiskt haft skoldag idag! På en lördag!! Vi hade i och för sig öppet hus för föräldrar och även de 5:or som ska välja skola, men det är själva principen. Lördag och skola borde inte få nämnas i samma mening. Det borde vara lag på det! Det är det första jag ska bestämma när jag blir statsminister!!

Jag och fyra andra från min klass dansade på fikapauserna. Det var en fikapaus på en halvtimme för varje årskurs och då dansade vi. Det var från rytmikuppgiften vi hade förra året då vi gjorde en koregrafi som vi sedan dansade upp för hela skolan. Vi skulle köra samma dans och det gick faktiskt riktigt bra! Två killar var dock inte med så vi fick göra om en hel del i panik på morgonen, men det gick ändå! Första gången var lite rörig med personer som gick åt fel håll och krockade och höll på, men annars gick det helfint!

Jag och min kära danskollega Elsa var sedan kvar i skolan 2,5 timme efter att vi hade slutat (ja, vi är lite konstiga, men vi är i alla fall medvetna om det, hehe) och bara pratade. Slutade med att bitr. rektor frågade om vi ville ha lite pizza som blivit över efter att personalen ätit, så vi fick sitta i personalrummet och äta mumsig vegetarisk pizza!

Nu ska jag runda av innan det blir för långt, har märkt att det blivit det den senaste tiden!! Ursäkta för det alla ni som tycker att det är jobbigt att läsa mycket (vilket jag själv ofta tycker, hehe).

Vicke, Picke, Pricken!

Min älskade vän Victoria är just nu i Kalmar och tävlingsdansar! De har dansat discon och det hade gått bra, inte ända till final, men det är ju faktiskt första gången som hon tävlingsdansar! De har streeten kvar, den tror jag på! Hon är så grymt duktig på att dansa!!

Känns lite fånigt, hon har ju bara varit borta i en dag och jag pratade med henne för ett tag sedan, men jag saknar henne!! Det är nog det att jag vet att hon är 6 timmar ifrån mig (om man åker buss). Jag är dessutom jättenervös i hennes ställe. Hon var inte det! Men någon måste ju vara det!


Underbara vän, du betyder så otroligt mycket!

My sister's keeper (Allt för min syster)

Har precis sett My sister's keeper. Jag trodde nog att den skulle vara mer åt det fåniga komedi-hållet, men ack så fel jag hade! Filmen var, tycker jag, riktigt bra! Den har fått kritik för att ha varit lite för mycket, att det hela tiden är mer mer mer. Det håller jag med om, men jag tycker inte att det gjorde så mycket! Jag utropar den här med som sevärd!




Familjen Fitzgeralds andra barn, Kate (Sofia Vassilieva), drabbas av svår leukemi vid fem års ålder. Det enda sättet hon kan räddas på är med benmärgstransplantationer, blod- och organbyten. Men ingen i familjen kan donera och ingen annan donator finns. Alltså måste man framställa en.

Sara (Cameron Diaz) och Brian (Jason Patric) skaffar sig helt enkelt ett tredje barn, Anna (Abigail Breslin), som fungera som en liten donationsfabrik i miniatyr. Allt för sin systers skull.

 

Ända sedan hon föddes har hon fått göra allt det här för att rädda sin syster, men vid 11 års ålder får hon nog. Hon går till en känd advokat för att stämma sina föräldrar och få laglig rätt över sin egen kropp. Allt detta gör att familjen krackelerar samtidigt som Kate blir svagare och svagare!


Jag tycker att filmen tar upp något viktigt. Det är alltid brist på donatorer och många tycker nog att det vore en bra lösning att helt enkelt skaffa en donator. Men vart hamnar vi då? Kommer det sluta med att vi alla i framtiden kommer ha en egen donator, kanske till och med en kloning av oss själva, som vi kan ta organ, blod och allt annat av så fort vi behöver det.

 

Hur går det, moral och etik ihop?


Typiskt mig!

Måste ju bara berätta om mitt något pinsamma misstag innan jag hoppar ner under täcket för att försöka sova. Lite tidigare denna kvällen skulle jag ta ett bad. Jag gick till badrummet, satte på vattnet, hällde i lite badskum och gick sedan iväg och hämtade lite saker i väntan på att badkaret skulle fyllas.

När jag kommer tillbaka hade det inte fyllts så mycket så jag gick in på lillebrors rum och pratade lite med honom. Efter ett tag kom jag ihåg badkaret som borde vara fyllt! Jag skyndade mig in och ser att det är lika lite som när jag var där inne sist!!

Min första tanke var att jag inte hade satt på "full stråle" eller vad man ska kalla det, och att det gick vääääldigt långsamt på grund av det. Men när jag provade att skruva på mer visade det sig att jag hade på fullt!

Då slog det mig! Jag hade inte satt i "badkarsproppen", så vattnet rann bara rakt ut direkt!! Det hade jag ju inte sett eftersom badskummet var ivägen! Så jag satte i proppen och väntade tills badkaret var fyllt. Jag såg verkligen fram emot det varma sköna badet, men när jag klev i med första benet var det iskallt! Då hade jag tagit slut på varmvattnet!! Självklart, typiskt min tur. Jag kände inte för att bada isvak, så jag tömde badkaret, väntade en timme och tog sedan en halvvarm dusch istället.

Inte riktigt som jag hade tänkt mig! Väldigt typiskt mig!

De har gröna bussar i Malmö!

Mycket finare än röda och blåa! Grönt är skönt!





Livsfarligt!

När vi var i Malmö var vi vid Turning Torso. Denna höga byggnad har så klart en hel del fönster, men har man någonsin tänkt på att de också behöver putsas? Det hade inte jag i alla fall! Förstå min förvåning när vi går runt byggnaden och ser dessa två klättra omkring! Inget jobb för en höjdrädd, det är ett som är säkert!


Kung fu fighting!

Är på riktigt bra humör idag! Vaknade nynnande på Kung fu fighting med Carl Douglas. Inte ens det tråkiga och dåliga vädret kan förstöra dagen, jag behöver ju inte gå ut!!

Mår dock fortfarande rätt dåligt, men inte ens det kan förstöra mitt toppenhumör! Ska sätta mig och titta klart på ett avsnitt av Project Runway, kanske lite Grey's, baka en kladdkaka och bara njuta av att vara hemma! Sen att jag borde passa på och fixa en massa skolgrejs har jag heeelt glömt bort! Det man inte kommer ihåg kan man inte göra!

Kung fu fighting!



Everybody was kung-fu fighting
Those cats were fast as lightning
In fact it was a little bit frightning
But they fought with expert timing


Bon Iver - Skinny love

Bättre än så här blir det inte en onsdagskväll!



Come on skinny love just last the year
Pour a little salt we were never here
My, my, my, my, my, my, my, my
Staring at the sink of blood and crushed veneer

I tell my love to wreck it all
Cut out all the ropes and let me fall
My, my, my, my, my, my, my, my
Right in the moment this order's tall

I told you to be patient
I told you to be fine
I told you to be balanced
I told you to be kind
In the morning I'll be with you
But it will be a different "kind"
I'll be holding all the tickets
And you'll be owning all the fines

Come on skinny love what happened here
Suckle on the hope in lite brassiere
My, my, my, my, my, my, my, my
Sullen load is full; so slow on the split

I told you to be patient
I told you to be fine
I told you to be balanced
I told you to be kind
Now all your love is wasted?
Then who the hell was I?
Now I'm breaking at the britches
And at the end of all your lines

Who will love you?
Who will fight?
Who will fall far behind?

1,5 °C

Ligger i sängen med laptopen i knät och bara önskar att jag kunde hoppa omkring som en galning! Har fortfarande ont och nu har jag även åkt på feber! Kuuul!

MEN, det betyder att jag kan ligga hemma och bara slappa, lata mig och njuta av att inte vara i skolan! Wiiee!!

Är rätt så glad att jag inte behöver gå ut också, det är bara 1,5°C här hos oss!! USCH! Igår undrade mamma och pappa om jag hade lust att åka till ishotellet och sova där en natt. Hehehe, jag, ishotell... Ehm... njae, sådär bra kombination!

Hur som haver, sugen på att läsa som jag inte är så ska jag leta reda på den uråldriga boken och tvinga mig igenom ett par sidor.. Okej då, kapitel.. så att jag kan säga att jag åtmisntone gjort något vettigt idag!


Skolan som jag tack och lov inte är i idag!

What a terrific day!

Ligger i sängen med laptopen i knät och kan knappt röra mig. Det här var ju bara fööör passande, verkligen!!


I want to hide under your umbrella and never come out!

För att jag tycker att de är urgulliga!

Passar till en 'Bad day'!
Alvin and the chipmunks - Bad day

Sådär lyckad dag!

  • Det är första dagen efter lovet
  • Vi började tidigt
  • Min katt sov hos mig och när han drömmer sparkar han = en näst intill sömnlös natt!
  • Vi hade spanska. (i och för sig är alla dagar då man har spanska, börjar tidigt och är trött dåliga, men det hör inte hit!)
  • Jag hade inget piano! Jag som verkligen kände för piano!
  • JAG VÄNTADE I SKOLAN PÅ ATT MAMMA SKULLE SLUTA I 2 HELA JÄVLA TIMMAR, BARA FÖR ATT FÅ VETA ATT VI INTE SKULLE ÅKA!!!
  • Jag har oerhört, enormt och übermycket skoltjaffs att göra!
  • Jag har sträckt hela jävla ryggen så jag kan knappt sitta upp! PERFECTAMENTE!

Ormen

1359e9e7febee9b36a6a9927618661e5.png

 

Är kvar i skolan och läser den oerhört intressanta och fascinerande boken Ormen av Stig Dagerman. Den är något så oerhört seg och jag har bara läst 18 sidor!! Herre jisses, rädda mig någon!

Är kvar i skolan och väntar på mamma, vi ska åka och köpa skor när hon slutar! Wiee!!

 


Dreamer - Sophie Zelmani

Idag var det inte roligt att vakna! Har drömt de knäppaste sakerna på länge, till exempel en hel del om Desperate Housewives!

Men när det är svårt att vakna brukar lite musik göra susen! Detta var vad som fick väcka mig idag. Skönt och behagligt..



Seasons, my friend
Colour me so we can blend
Forbid me to go
I know so little about the wind when it blows
Dreamer. Dreamer
I'm walking out of your dream
Take me off the parade
and place me somewhere
in your sense of shades
Your night shuts my door
And I will not dream anymore
See if I can pass by that waiting hand
If I can pass by that wondering man
If I can leave to get home
see that it all makes sense pretty soon
Dreamer. Dreamer
I'm walking out while you go on
Dreamer. Dreamer
Dreamer. Dreamer
I'll be where I belong
Dreamer. Dreamer
Dreamer. Dreamer
I'm walking out while you go on
Dreamer. Dreamer
My dreamers don't come alone
Dreamer. Dreamer
I'll be where I belong
Dreamer. Dreamer
Stop me if I am wrong
Dreamer. Dreamer
Dreamer. Dreamer
Dreamer. Dreamer
Dreamer. Dreamer
Dreamer. Dreamer
Dreamer. Dreamer

Natt katt

Sitter här med en oerhört avundsjuk och irriterad katt liggandes på skrivbordet. Han vet i alla fall hur han ska göra, lägga sig på tangentbordet fungerar alltid!

Är nog dags att krypa ner i sängen, är ju trots allt skola i morgon! Är såååå glad att vi fick en extra lovdag, den var guld värd!!

Goder natter alla små katter!


Ändrade planer

0-1d0855a2cef29fa62e8b130eec2c8500.png

 

Det blev ändrade planer så nu blir det Upp på engelska på Söder istället. Vi är helt själva i salongen!! Hur härligt som helst!

 


Of we go



Nu ska bästaste jag och bästaste lillebror åka in och se på bio! Inglorious Basters, here we come!!

Just weird



Ibland överraskar jag mig själv. Vad som från början skulle bli ett paraply utvecklades till detta... Fråga mig inte hur!

Gossip - Heavy cross


Filmmys med brorsan

Nu ska jag och min superduper snälla gulliga jättetrevliga och snygga lillebror (som för övrigt sitter här bredvid och får mig att skriva allt det där snälla, och inte så sanna, om honom) titta på Lejon och Lamm i mitt nystädade och jättemysiga rum!

Ha en trääääävlig kväll!

Why god, whyyy?

Har äntligen tagit tag i städandet. Det är inte lite som ska städas! Skulle egentligen ta en före och efter bild så ni får se vad jag pratar om, men ska jag vara helt ärligt så är det så stökigt att det faktiskt börjar bli lite pinsamt. Och då är det stökigt om till och med jag tycker det!


Den här hittade jag nyss i mitt stökiga rum. Den är döööööd...

I've got the cutest cat in the whole wide world



Kom fram kom fram, vart ni än är...

Jag är praktiskt taget blind för tillfället! Kan inte hitta mina glasögon och mina ögon är för trötta för att jag ska vilja sätta i linser!


RSS 2.0