Exempel på min och Elsas humor!

Skolans tråkigaste lärare står och pratar med sin otroligt sega röst om något otroligt ointressant. Jag och Elsa sitter och skriver till varandra för att inte bli upptäckta.

Jag: Ingen kommer välja den här profilen. De som möjligtvis hade tänkt göra det har han skrämt bort nu!

Elsa: Nej, bara de som är väldigt onormala skulle kunna välja den.

Jag småskrattar för mig själv.

Elsa: VI alltså...

...

Juste ja... Jag har en blogg att sköta! 

Total eclipse of the heart - Bonnie Tyler

Att trötthet, mensvärk och pms inte är en bra kombination kan nog de flesta komma fram till, även jag! Men när jag får veta att varmvattnet inte räcker till det sköna avslappnande bad jag planerat så brister det! Det blev för mycket! Låg och grät okontrollerat i säkert 20 minuter! Det fungerade bara inte. Och när mamma föreslog att jag skulle ta en varm skön dusch istället grät jag bara ännu mer. Det var ju inte det jag ville göra! Det var helt fel ju! Sånt får bara inte hända, varmvattnet får inte ta slut!

Men när jag väl hade fixat lite musik, lugna favoriter, och en massa ljus så gick det. En mysig liten spakväll i badrummet med ansiktsmasker och té var precis vad som behövdes! Men det hade fortfarande varit mycket bättre med ett bad!!


Total eclipse of the heart- Bonnie Tyler


Typisk Lugna Favoriter-låt, den spelades säkert 3 ggr! Har nu fastnat, kommer säkert drömma med den i bakgrunden!

Tid...

Tid är en jävla konstig grej egentligen. Varför jag kommit fram till det?
  • Först det här med sommarlovet. Ena stunden känns det som att det varit jättelångt, men helt plötsligt känns det som att det precis börjat! Och sen är det slut! Och då står man där och undrar var all tid egentligen tagit vägen?

  • Morgnar. Jag förstår inte hur tiden på morgonen kan gå så himla fort!? Den verkligen bara flyger iväg. Jag hinner aldrig göra lika mycket på morgonen som på kvällen på samma tid. Grymt konstigt!

  • The lake house. Efter att ha sett den filmen kommer ni helt klart börja undra och tänka lika mycket som jag!! Den är heelt obegriplig ena sekunden, sedan förstår man plötsligt precis allt för att sedan återgå till att inte förstå ett skit, igen! Men sevärd är den, helt klart!

 



Lite tjafs, trams och nonsense!

Hej hej hallå!

Första dagen av sista året av gundskolan är officiellt över. Den ägnades åt en massa trams och strunt som alla första dagar av skolåret i grundskolan alltid ägnas åt! Men skillnaden i år var att vi nu var äldst! Vilket inte kändes speciellt häftigt eller roligt eller nått. Ganska meningslöst alltså.

Jag och 7 till från min årskurs fick visa de små 6orna runt. Tänk vad små de är! Var jag verkligen så liten för bara 3 år sedan? Känns lite skumt.. Riktigt så liten kan jag ju inte varit! Nejnej, de är nog ovanligt små. Precis som förra årets 6or.. Öhm.. jaa..

Efter att jag hade slutat bar det iväg till optikern. Där fick jag dock ingen tid utan fick komma tillbaka klockan 5 istället! Men det visade sig vara bra! Allt var suveränt med ögonen och jag fick med mig en massa linser hem, så jag slipper alltså vara halvt blind! Skönt. 

Efter synundersökingen skulle jag och pappa köpa med oss pizza hem och var tvungna att vänta en stund. Vi gick då runt lite i kära Vaxholm och jag hittade en jättemysig tröja! (som jag lyckades övertyga pappa om att jag veeeerkligen behövde!). Alltså fanns det förmodligen en mening med att jag inte skulle få tid första gången jag besökte optikern! Sicken tur!

Nu är det


- 9 timmar och 11 minuter kvar av sommarlovet

- 7 timmar och 11 minuter tills jag ska gå upp

- 11 minuter kvar av detta dygn

- 1 timme och 49 minuter sedan jag borde gått och lagt mig

Godnatt!

Oh nooo!

Nu är det bara 12,5 h kvar av mitt sommarlov!! Gaaaah!

De två konstiga små prickarna!

Now I'm off to Pricken! 

Vi ska se resten av Speed och förmodligen blir det Speed 2 också! Som de stora Sandra Bullock-fan vi är kan vi inte annat än älska filmen!!

Och jaa, vi ska sitta och kolla på film när det är jättefint och vackert väder sista dagen på sommarlovet! Så det så!

Om igår

Precis som jag förutspådde blev det Twilight-frossa igår. Stackars Therese skulle se filmen för första gången... Vi är kanske inte bästa sällskapet att göra det med!
Åhhhhh, det här är så bra!

AAAAHHHHH nu kommer han snart!

Har ni tänkt på det här? Han säger det så fult!!

Där är han så otroligt gullig!

Snart kommer min favoritscen, den när han gör det här och det här!!

*Alla sjunger med i låtarna som alla kan utantill*

Jaa, ni förstår nog att hon blev lite lätt irriterad när vi inte lät dem säga replikerna själva. Sitter 4 tjejer och säger med finns det inte så stor chans att hon kan ha hört deras röster, haha!
twilight3.jpg Twilight Movie Poster image by iconswimming
Älskar honom, hatar henne!

Sedan gick de andra, men jag var kvar och såg första timmen av Speed. Var sedan tvungen att cykla hem, vid det laget så klart helt skräckslagen och mörkrädd! Vad passar då inte bättre in i skräcktemat än att mina lampor inte fungerar!? Jag såg inte ett skit! INTE kul!
Nu är det frukost som gäller och sedan ska jag se vad som händer och fötter idag!

RUBRIK!

Har precis kommit ut ur duschen och ska snart äta middag med familjen innan jag slänger mig upp på min supersnabba supercykel (oskyldig pik till alla mopedägare med meddelandet att cyklar är minst lika bra!) (öhm.. jaaa.. nästan i alla fall) och tar mig bort till Prickens place! Föräldrarna är på 40-års fest så vi och några andra tjejer har huset för oss själva i kväll, vilket kommer användas till att frossa i Twilight prat!

Har ägnat hela dagen, sedan jag kom hem från Eskil, åt att titta på film med mamma, precis som jag ville ha det! Vi såg först Australia och sedan Charlie Wilsons war. Båda var bra, men inte jättebra så att säga. Men jag får väl erkänna att jag storgrät till båda! Som vanligt!

Nu ropar pappa att maten är klar!

"See" you later!

'Til kingdom come - Coldplay

GOOOOOOOOOOOOOOOOOD   MOOOOOOOOOOORGGGGGGGGOOOOOOOOOON!!

Eller jaa.. God frukost i alla fall! Det åt vi nyss! Mycket god faktiskt! Men en god morgon är det annars inte! Är alldeles för trött för att kunna tycka att det är en god morgon.

Jag känner för att bara ligga och mysa med en film med mamma. Men för att kunna göra det måste jag åka hem först, och det spöregnar ute!! Men jag känner också för att åka till Ikea och få lite av de sista sakerna fixade. Det vore skönt att få mina hyllplan till mina skåp någon gång! Får se lite hur det blir.

Nu har ni fått ännu ett ointressant inlägg! Woohooo!

Lite härlig söndagsmusik såhär på morgonen!!

(jag vet att det är lördag, jag är inte helt knasig) (Inte? tänker ni då, du sa ju söndagsmusik trots att det är lördag!) (Jag vet det, men det är bara för att det känns som söndag och för att jag hade lust med det!)

COOOOOLDPPPPPPLAAAAAAYYYYYY!!!!!!! 

Hoho, kul väder för de bajskorvar som fått biljetter och ska stå på Stadion och se Coldplay!! Muhahahah! Skadeglädje är den enda sanna glädjen!!



JALLA! JALLA!

Nu har vi sett filmen. Den var bra och rolig, visst, men inte så rolig som jag trodde att den skulle vara... Nää, jag är lite besviken!
Ska nog ta och väcka Eskil som somnat under filmen, hon ser inte ut att ligga så skönt!
Godnatt (igen!)

Ännu mer nonsense!

Sitter nu hos Elsa, även kallad Eskil, och ska snart titta på Jalla! Jalla! Har faktiskt inte sett den så Eskil propsade på att jag skulle se den genast! Hennes pappa kom nyss in och meddelade att frukosten serveras halv 10... Usch så tidigt!! Man ska ju passa på och sova så mycket man kan de sista dagarna av sommarlovet!! Och det är verkligen de sista dagarna nu. Usch!!

Njuter nu av att ha Eskil som personlig betjänt! Hon ska passa på och bädda min säng medan jag sitter här! Vilken tur jag har! Att bädda är bland det värsta jag vet, så det är mycket skönt!

Mr King är även med! Det har jag döpt nallen till! Det stod "Nalle King" på lappen, det är alltså tillverkaren. Då var det ju självklart att han skulle heta Mr. King! 

(Nej det är absolut inte fånigt eller barnsligt att ha med sig en nalle om man ska sova över trots att man är 15.. Inte alls!!! Så det så!)

Nej nu ska vi titta på filmen! Det är precis min typ av humor säger Elsa, eftersom det är hennes typ av humor och vi har väldigt lik typ av humor sååå!

Goder Natter!

Lite nonsense!

Sitter just nu hos Sonja med Pricken. Jag och Pricken har varit nere på biblioteket. Jag vågade dock inte låna någon bok eftersom jag nyss lämnade tillbaka böcker jag lånade i vecka 12.. Hehe.. Typiskt mig! Är här och hämtar några böcker som Sonja haft i evigheter och en tröja jag köpte och sedan glömde. Den har legat här i säkert 3 veckor!! Men nu så!!

Ska förmodligen hem till Therese och äta. Har även sagt att jag ska sova över hos Elsa! Just nu är det lite jobbigt!!

Nej men nu ska jag sluta att vara osocial!

Min vanliga (o)tur

Jag har alltid velat få går runt med en stor chokladlåda på Gröna Lund!! Det ser så.. jag vet inte.. Häftigt ut! Igår fick jag det!!!!! För första gången i mitt liv!! Det kändes så bra!!! Men det är klart.. Det hade ju känts bättre om det var jag som hade vunnit den...


Överlycklig lillebror, Sixten, med sin stora Sport Lunch... Suck... Vissa har tur de!

Jag, som aldrig vinner något, fick ta till knepet att tävla där man var garanterad en vinst även om man förlorade. Jag köpte därför 4 lotter i ett Geishastånd och fick då en lott och en nalle på köpet!! Man vill ju inte gå därifrån tomhänt!!


Min supersöta nalle!!

Jag och min andra lillebror, Sverker, åkte Insane. JAG!!! JAG!!!!! Det är helt knäppt... Jag vet inte hur det gick till riktigt!!! JAG. TÄNKER. ALDRIG. GÖRA. OM. DET. I. HELA. MITT. LIV!!!!!!!! FYYYY vad äcklig den var!!! Nej, inte min typ av attraktion!! Jag skrek genom hela och gick därifrån med ben som darrade så mycket att de knappt bar mig! USCH!

På något sätt hade jag såklart lyckats missa denna ruta på gronalund.se, trots att jag var inne där två gånger innan vi åkte, för att kolla upp några saker:



Även denna lilla bild, som är på första sidan (!!!!) hade jag missat:


Jag bara undrar... Hur lyckas jag!! Självklart åker jag till Gröna Lund JUST den dag då den artist jag hatar mest ska vara där!! SJÄLVKLART!! Jag var alltså tvungen att lyssna på hans vrålande och tjejernas skrikande i bakgrunden när jag åkte de olika sakerna... KUUL!

(Jaa... att jag råkade få en bild med mobilen var bara ett olyckligt sammantråffande...)



Usch...

(men rätt cool bild tycker jag allt!!)




Eyes on fire - Blue Foundation

Lite musik såhär på kvällskvisten!



I just can't get enough!! Den här spelas om och om igen hos mig just nu!! Särskilt efter att ha sett Kayla och Kupono dansa en helt magisk modern dans till den i So You Think You Can Dance!!



Meh!

Bara för att jag har bilder jag vill ladda upp så fungerar det inte!! Ytterst irriterande..

So long!

Nu dras det till Grönan!! Frågan är om jag vågar åka Insane? Hehe... förmodligen inte!

(markolio)
Vi drar till grönan
fest hela söndan
se upp i fallen
ja fritt fall e ball den!


Never think twice

Never think twice är, förutom en sak jag gör alldeles för ofta, en väldigt bra låt med The Dead Idols som Youtube inte har. Ni som har Spotify, lyssna på den!

Vem är då jag? Ni få (väldigt få, av förståeliga skäl) som läste förra bloggen vet att jag höll mig anonym där. Här tänker jag inte göra det! Nope, not at all! Det betyder inte att jag tänker lägga ut en massa bilder på mig själv, jag tycker fortfarande att man ska vara lite försiktig med sånt! 

Men jag är en helt vanlig tjej (inte så vanlig alls egentligen, jag är ganska konstig!) som ska börja sista året i grundskolan. Jag är grymt trött på min skola med de personer som går där, vill vidare och träffa nya personer! Vill vidare och få välja inriktning, få lite andra vanor och så vidare.

Som person är jag en tänkare. Jag tänker mycket och delar bara med mig av de mest genomtänkta tankarna (även de minst genomtänkta kan slinka igenom ibland...). 

Jag är den lataste människa jag känner (min katt är latare, men han är ju tyvärr ingen människa) och lider inte direkt av det! "Varför stressa om man kan sega?" är mitt motto. Har blivit kallad snigel hela mitt liv!

Det var lite om mig. Det blir kanske mer någon gång, det får vi se!

Hejs svejs så länge!

RSS 2.0